Contacta 2018 'Samen gezonde kansen grijpen' - De Vitale Revolutie

Contacta 2018 'Samen gezonde kansen grijpen'

Datum 8 november 2018

Zeeland is een regio die van nature bijdraagt aan de gezondheid van mensen. Er is een structurele verandering gaande in de manier waarop we werken, recreëren, eten en drinken en voor onszelf zorgen. Gezondheid is belangrijk, nu en in de toekomst. Laat je inspireren.

Verschillende Zeeuwse partijen uit diverse sectoren hebben het gezondheidsbelang al onderkend en spelen hier met hun producten- en dienstenaanbod op in, richting inwoners, gasten en werkgevers. De meesten echter afzonderlijk van elkaar. En juist in samenwerken rondom gezondheid vanuit verschillende perspectieven liggen nog veel kansen. 

Seminar Gezond in Zeeland met Rico Verhoeven

Geboren Zeeuw Rico Verhoeven verdedigde op 29 september voor de zevende keer met succes zijn wereldtitel in het zwaargewicht kickboksen. Op donderdag 8 november is hij tijdens Contacta te gast bij Gezond in Zeeland, wat kort wordt ingeleid door gedeputeerde Jo-Annes de Bat. Daarna neemt Rico Verhoeven ons in een uur mee in zijn verhaal over wat hij zoal doet en laat om immer in topconditie de ring te betreden.

Als belangrijke partner van De Vitale Revolutie nodigen wij je graag uit voor deze bijeenkomst. Interesse om erbij te zijn?

Reageer snel want vol=vol! 

Meld je hier aan

 

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

6 mei 2019

Workshop 'Stressreductie op de werkvloer'

Op maandag 20 mei 2019 organiseert De Vitale Revolutie, tijdens de week van de Vitaliteit de workshop “Stressreductie op de werkvloer”. Dit wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met onze bestuurspartner HZ University of Applied Sciences.

14 april 2019

Podcast Patrick van de Vrie (Talent 22) PTSS | Virtual reality | Bewustwording | Trauma

Weer een nieuwe 'Ongekend Talent' Podcast. Patrick van de Vrie vertelt, als ex-militair bij de Marechaussee over zijn Posttraumatische stressstoornis.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!