Horecabeurs - De Vitale Revolutie

Horecabeurs

Datum 19 maart 2019

Op maandag 18 en dinsdag 19 maart 2019 komen ruim 11.000 ondernemers en medewerkers uit de horeca en recreatie samen in de Zeelandhallen in Goes voor Horecabeurs Goes. Dit is dé horecavakbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen met alles op het gebied van food, horeca en toerisme onder één dak.

De Vitale Revolutie zal er als makelaar Gezond in Zeeland ook aanwezig zijn. In  nauwe samenwerking met Foodlab wordt er speciaal voor ondernemers uit de recreatiesector op dinsdag 19 maart een thematische sessie georganiseerd: 'De groe(n)ten uit Zeeland'. Gastspreker is  Gerard van Keken. Je kunt inspiratie opdoen over innovatieve voedingsconcepten voor de recreatieve sector. 

Download hieronder jouw gratis toegangskaart voor Horecabeurs Goes. Registreer je als bezoeker en kies het aantal entreetickets dat je wilt ontvangen. De entreetickets ontvang je via de e-mail.

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

3 november 2018

Seminar Contacta - 'Samen gezonde kansen grijpen'

Op donderdag 8 november is Rico Verhoeven, GLORY kickbokskampioen, aanwezig tijdens Contacta te gast bij Gezond in Zeeland

23 oktober 2018

Groepslessen 'Omgaan met pesten en groepsdruk' in Dauwendaele Middelburg

Dauwendaele 2.0 in Middelburg biedt lessen op school aan waarbij de focus ligt op het (preventief) omgaan met pesten en groepsdruk.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!