Kennisfestival Gezond Leven - Eindhoven & Gouda - De Vitale Revolutie

Kennisfestival Gezond Leven - Eindhoven & Gouda

Datum 12 maart 2019

Weet u nog hoe gezondheidsbevordering er vorig decennium uit zag? En wilt u vooral voorbereid zijn op de belangrijke ontwikkelingen voor de komende 10 jaar? Kom voor kennis, praktische tools en ontmoeting naar het Kennisfestival van RIVM Gezond Leven! Een onmisbare dag voor iedereen die binnen een gemeente of GGD werkzaam is op het gebied van gezondheidsbevordering en/of gezondheidsbeleid. Bij voldoende plek zijn andere geïnteresseerden ook van harte welkom. 

Het RIVM organiseert het Kennisfestival op drie locaties verspreid door het land, zodat u keuze heeft uit de meest geschikte datum en locatie. De eerste bijeenkomst van het Kennisfestival vond plaats op donderdag 22 november 2018 in Zwolle, bekijk het sfeerverslag en beeldverslag terug. De volgende edities van het Kennisfestival vinden plaats op dinsdag 12 maart 2019 in Eindhoven en donderdag 28 maart 2019 in Gouda. Bekijk hieronder de programma's en meld u aan voor Eindhoven(externe link) of Gouda(externe link).

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

6 mei 2019

Workshop 'Stressreductie op de werkvloer'

Op maandag 20 mei 2019 organiseert De Vitale Revolutie, tijdens de week van de Vitaliteit de workshop “Stressreductie op de werkvloer”. Dit wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met onze bestuurspartner HZ University of Applied Sciences.

14 april 2019

Podcast Patrick van de Vrie (Talent 22) PTSS | Virtual reality | Bewustwording | Trauma

Weer een nieuwe 'Ongekend Talent' Podcast. Patrick van de Vrie vertelt, als ex-militair bij de Marechaussee over zijn Posttraumatische stressstoornis.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!