Kennisfestival Gezond Leven - Eindhoven & Gouda - De Vitale Revolutie

Kennisfestival Gezond Leven - Eindhoven & Gouda

Datum 12 maart 2019

Weet u nog hoe gezondheidsbevordering er vorig decennium uit zag? En wilt u vooral voorbereid zijn op de belangrijke ontwikkelingen voor de komende 10 jaar? Kom voor kennis, praktische tools en ontmoeting naar het Kennisfestival van RIVM Gezond Leven! Een onmisbare dag voor iedereen die binnen een gemeente of GGD werkzaam is op het gebied van gezondheidsbevordering en/of gezondheidsbeleid. Bij voldoende plek zijn andere geïnteresseerden ook van harte welkom. 

Het RIVM organiseert het Kennisfestival op drie locaties verspreid door het land, zodat u keuze heeft uit de meest geschikte datum en locatie. De eerste bijeenkomst van het Kennisfestival vond plaats op donderdag 22 november 2018 in Zwolle, bekijk het sfeerverslag en beeldverslag terug. De volgende edities van het Kennisfestival vinden plaats op dinsdag 12 maart 2019 in Eindhoven en donderdag 28 maart 2019 in Gouda. Bekijk hieronder de programma's en meld u aan voor Eindhoven(externe link) of Gouda(externe link).

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

3 november 2018

Seminar Contacta - 'Samen gezonde kansen grijpen'

Op donderdag 8 november is Rico Verhoeven, GLORY kickbokskampioen, aanwezig tijdens Contacta te gast bij Gezond in Zeeland

23 oktober 2018

Groepslessen 'Omgaan met pesten en groepsdruk' in Dauwendaele Middelburg

Dauwendaele 2.0 in Middelburg biedt lessen op school aan waarbij de focus ligt op het (preventief) omgaan met pesten en groepsdruk.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!