Toeristische ontmoetingsdag 'Toeristisch Ondernemen in Zeeland' - De Vitale Revolutie

Toeristische ontmoetingsdag 'Toeristisch Ondernemen in Zeeland'

Datum 28 november 2018

Locatie: De mythe - Goes

Kenniscentrum Kusttoerisme werkt op basis van vraagstukken van overheden en ondernemers. Deze vragen variëren van cijfers over ‘de toerist’ of ‘de gast’ tot stimulering van de regionale economie of het oplossen van maatschappelijke vraagstukken in de cross-over met vrijetijdseconomie. Voor de beantwoording van deze vraagstukken maken ze gebruik van de expertise die beschikbaar is binnen de verschillende academies van HZ University of Applied Sciences, variërend van economie, zorg en welzijn tot ICT en gebiedsontwikkeling. Door de koppeling van deze expertise en hun eigen onderzoek fungeren zij als makelaar tussen hogeschool en werkveld om zo niet alleen kennis te ontwikkelen, maar deze ook daadwerkelijk toe te passen in het bedrijfsleven. 

Elk jaar organiseert het Kenniscentrum Kusttoerisme een Toeristische Ontmoetingsdag. Dit jaar staat deze in het teken van 'Toeristisch Ondernemen in Zeeland'. Verspreid door de Mythe vindt u een markt vol projecten en initiatieven die u direct kunt toepassen bunnen uw bedrijf. Daarnaast kunt u uw kennis verbreden tijdens de verdiepende sessies. Deze middag heeft u vrije keuze om verschillende sessies te volgen en om inspiratie op te doen op de markt. De gehele dag is er voldoende gelegenheid om bij te praten met collega's en partners uit de branche.

Programma:

13.30u.  Ontvangst
14.00u. Opening door Jurriaan de Mol (NBTC Holland Marketing), Carla Schönknecht (Gedeputeerde Vrijetijdseconomie Provincie Zeeland), en Dick-Gert Smid (Provincie Zeeland). Tijdens de opening schenken we aandacht aan het landelijke Toerisme Perspectief 2030, onlangs gepresenteerd door NBTC. Samen met Gedeputeerde Carla Schönknecht bekijken we het "Perspectief 2030" vanuit Zeeuwse optiek. 
14.45u.  Inspiratie opdoen op de markt en kennis vergroten bij meerdere verdiepende sessies
17.00u.  Netwerkborrel

 

Meld je hier aan

 

Verdiepende sessie: Vitaliteit op de werkvloer

De kracht en energie hebben om er elke dag weer volop tegenaan te gaan. Dit lukt alleen als je als werknemer fit en vitaal bent en de juiste werkomstandigheden en middelen krijgt aangereikt vanuit jouw organisatie. Naast deze onmisbare tools kunt u echter ook eigen regie hebben door te werken aan uw vitaliteit! Met een aantal stappen laten wij zien hoe u hierin eenvoudig belangrijke stappen kunt zetten. Hierdoor krijgt u meer persoonlijke energie, kunt u langer en efficiënter doorwerken en als belangrijkste; u komt nu ook energiek thuis. Sander van Buren (De Vitale Revolutie) en Sybren Slimmen (HZ) zullen tijdens deze sessie bruikbare handvatten geven om uw vitaliteit te verbeteren.

Benieuwd naar de inhoud van de overige sessies? Klik dan hier voor meer informatie.

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

6 mei 2019

Workshop 'Stressreductie op de werkvloer'

Op maandag 20 mei 2019 organiseert De Vitale Revolutie, tijdens de week van de Vitaliteit de workshop “Stressreductie op de werkvloer”. Dit wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met onze bestuurspartner HZ University of Applied Sciences.

14 april 2019

Podcast Patrick van de Vrie (Talent 22) PTSS | Virtual reality | Bewustwording | Trauma

Weer een nieuwe 'Ongekend Talent' Podcast. Patrick van de Vrie vertelt, als ex-militair bij de Marechaussee over zijn Posttraumatische stressstoornis.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!