Webinar - De Vitale Revolutie

Webinar 'Jong, opgebrand en nu de zaak weer op de rit!'

Datum 18 april 2019

Op donderdag 18 april 2019 (14.00-15.00 uur) organiseert Alles is Gezondheid een webinar waarin ervaringsdeskundigen/young professionals Simeon Karsten (Vitamine Z) en Wing Yan Man (3310 – School for Millennials) vertellen over hun burn-out en hoe je deze ervaring kan omzetten in een maatschappelijk tegengeluid en preventieve aanpak voor generatiegenoten.

In dit webinar gaat Alles is Gezondheid samen met Simeon Karsten (Vitamine Z) en Wing Yan Man (3310 -School for Millen-nials) in op hun persoonlijke burn-out ervaring, hoe ze daar uit zijn gekomen, wat ze meenemen in hun huidige werk en wat andere jongvolwassenen -en de rest van de wereld- daarvan kunnen leren.

Moeten we de oplossing zoeken in zingeving? Is het een kwestie van dichter bij jezelf komen en het bijstellen van je doelen? Of zijn twintigers en dertigers gewoon te bang om hulp te vragen? Wat kunnen we veranderen op de werkvloer? Of blijft de burn-out vooral een probleem van de werknemer?

Met het webinar wil Alles is Gezondheid een steentje bijdragen aan het bewustzijn voor het vraagstuk en krijg je tips om te zorgen dat jongeren niet aan de druk bezwijken. Met als onderliggende boodschap: benut je veerkracht, denk aan zingeving en zorg voor mentale balans in je leven.

Aanmelden

Deelname aan het webinar is gratis. Schrijf je in via onderstaande website. Daarna ontvang je een bevestiging en agendaverzoek.

www.AllesIsGezondheid.nl

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

6 mei 2019

Workshop 'Stressreductie op de werkvloer'

Op maandag 20 mei 2019 organiseert De Vitale Revolutie, tijdens de week van de Vitaliteit de workshop “Stressreductie op de werkvloer”. Dit wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met onze bestuurspartner HZ University of Applied Sciences.

14 april 2019

Podcast Patrick van de Vrie (Talent 22) PTSS | Virtual reality | Bewustwording | Trauma

Weer een nieuwe 'Ongekend Talent' Podcast. Patrick van de Vrie vertelt, als ex-militair bij de Marechaussee over zijn Posttraumatische stressstoornis.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!