Alles is Gezondheid - De Vitale Revolutie

Alles is Gezondheid

Alles is gezondheid... is het onderdeel van het Nationaal Programma Preventie, waarin partijen afspraken maken om gezamenlijk acties te ondernemen, die een beweging op gang brengen. Een beweging die leidt tot een gezonder en vitaler Nederland. De Vitale Revolutie is als actief regionetwerk partner van Alles is Gezondheid. Dit komt gedeeltelijk tot uiting door de mogelijkheid aan onze partners aan te bieden om een pledge te ondertekenen. 

Ruim 340 uiteenlopende pledgehouders in Nederland zetten zich extra in voor een gezonder en vitaler Nederland. Een pledge is een publieke verklaring waarmee een organisatie belooft zich te verbinden aan de gedachte en doelen van Alles is Gezondheid... en daarmee ook het gedachtengoed van De Vitale Revolutie. 

Een ondertekenaar geeft in een pledge aan de brede aanpak gericht op preventie, de doelstellingen en de focus van Alles is gezondheid… te onderschrijven. Een organisatie die een pledge tekent mag zich partner van het programma noemen en kan profiteren van het brede netwerk van aangesloten partijen. Deelnemende organisaties leggen via hun pledge vast via welke activiteiten ze een bijdrage leveren aan gezonder en vitaler Nederland. Liefst zo concreet mogelijk, met speerpunten en in samenwerking met andere partijen. 

Ook tekenen?

Iedereen, vanuit elke organisatie kan een pledge tekenen. Ook een samenwerkingsverband van organisaties kan een pledge tekenen, om zich regionaal of thematisch niveau aan te sluiten bij Alles is gezondheid...

Contact

Sander van Buren - programmamanager De Vitale Revolutie
info@devitalerevolutie.nl

 

Zeeuwse Pledgehouders

            

                  
 

 

      

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

3 november 2018

Seminar Contacta - 'Samen gezonde kansen grijpen'

Op donderdag 8 november is Rico Verhoeven, GLORY kickbokskampioen, aanwezig tijdens Contacta te gast bij Gezond in Zeeland

23 oktober 2018

Groepslessen 'Omgaan met pesten en groepsdruk' in Dauwendaele Middelburg

Dauwendaele 2.0 in Middelburg biedt lessen op school aan waarbij de focus ligt op het (preventief) omgaan met pesten en groepsdruk.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!