Lunchloop - De Vitale Revolutie

Lunchloop

  

Als werknemer energiek, vitaal en gezond bezig zijn op de werkvloer? Daarvoor is het nieuwe gezondheidsbevorderende project 'De lunchloop' binnen GGD Zeeland opgezet. Het doel is om door middel van een korte maar energieke wandeling voor, tijdens of na de lunch niet alleen de productiviteit op de werkvloer te verhogen, maar ook om de werknemer gezonder en vitaler te laten functioneren. 

Door middel van een app worden er diverse routes uitgezet en er wordt bijgehouden hoe ver en frequent iemand gelopen heeft. Een competitief element wat hieraan wordt gekoppeld, waarmee je de vitaalste medewerker van de maand kunt worden en een prijs ontvangt, zorgt voor stimulering, fun en commitment. 

Ter ondersteuning kan er individueel advies gegeven worden om ook de lunch zelf gezond te maken. 


Contact

GGD Zeeland                                                       
T      0113 - 249400
@     info@ggdzeeland.nl


Betrokken Partijen

 

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

6 mei 2019

Workshop 'Stressreductie op de werkvloer'

Op maandag 20 mei 2019 organiseert De Vitale Revolutie, tijdens de week van de Vitaliteit de workshop “Stressreductie op de werkvloer”. Dit wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met onze bestuurspartner HZ University of Applied Sciences.

14 april 2019

Podcast Patrick van de Vrie (Talent 22) PTSS | Virtual reality | Bewustwording | Trauma

Weer een nieuwe 'Ongekend Talent' Podcast. Patrick van de Vrie vertelt, als ex-militair bij de Marechaussee over zijn Posttraumatische stressstoornis.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!