Gezond in Zeeland - De Vitale Revolutie

Gezond in Zeeland

  
 
Gezond in Zeeland is een initiatief van de Provincie Zeeland en vertegenwoordigers uit Zeeuwse natuur- en buitenorganisaties, SportZeeland, Zeeuwse foodsector, Impuls Zeeland, De Vitale Revolutie, HZ University of Applied Sciences (Kenniscentrum Kusttoerisme en Lectoraat Healthy Region). Het is bedoeld om ondernemers en organisaties zowel binnen sectoren als crossectoraal met elkaar in contact te brengen, te informeren, te prikkelen en te ondersteunen. Om te komen tot nieuwe producten en diensten op het gebied van een gezonde leefstijl. Met ieders expertise en brede netwerk zijn zij eerste aanspreekpunt, verbinder, adviseur en inspirator in één.
 

Gezond in Zeeland bestaat uit een kernteam van makelaars uit diverse sectoren die organisaties en bedrijven willen helpen om eigen kansen op vlak van gezondheid in beeld te brengen en te verzilveren. Door elkaar op dit onderwerp beter te leren kennen, van elkaars expertise en netwerk gebruik te maken en nieuwe verbindingen te leggen.

Gezond bewegen - Patrick Vader - SportZeeland
Gezond de natuur in - Sven van Rijswijk - Van Rijswijk Project & Advies
Gezond blijven - Sander van Buren - De Vitale Revolutie
Gezond recreëren - Tatiana Booi - Impuls Zeeland
Gezond eten - Wim de Regt - Foodlab Zeeland

      

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

3 november 2018

Seminar Contacta - 'Samen gezonde kansen grijpen'

Op donderdag 8 november is Rico Verhoeven, GLORY kickbokskampioen, aanwezig tijdens Contacta te gast bij Gezond in Zeeland

23 oktober 2018

Groepslessen 'Omgaan met pesten en groepsdruk' in Dauwendaele Middelburg

Dauwendaele 2.0 in Middelburg biedt lessen op school aan waarbij de focus ligt op het (preventief) omgaan met pesten en groepsdruk.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!