Mantelzorg - De Vitale Revolutie

Mantelzorg

 

 

 

 

"Stel je eens voor dat wij er met elkaar in slagen om mantelzorgers te ondersteunen in hun taak én ze helpen om de balans te bewaren".

Mantelzorger worden is vaak geen keuze. Het kan zomaar gebeuren dat een dierbare plotseling een beroep moet doen op iemand binnen de familie- of vriendenkring. En hoewel mantelzorgers hun taak vaak met liefde uitvoeren, kan het ook belastend zijn. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Onder de vlag van De Vitale Revolutie start de Rabobank een initiatief voor mantelzorgers. Doel is om te komen met voorstellen en acties die mantelzorgers ‘helpen’ in de uitvoering van hun bewonderenswaardige taak en daarbij hun eigen vitaliteit op peil houden. Dit door het delen van kennis, het creëren van een netwerk, maar ook door te zorgen voor mogelijkheden tot ontspanning. Dit wordt gerealiseerd met verschillende belanghebbenden uit de ZOOO's. Er wordt gestart met dit initiatief op Noord-Beveland.

Voor vragen kunt u mailen naar communicatie.wnb@rabobank.nl

 

BETROKKEN PARTIJEN

 

      

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

6 mei 2019

Workshop 'Stressreductie op de werkvloer'

Op maandag 20 mei 2019 organiseert De Vitale Revolutie, tijdens de week van de Vitaliteit de workshop “Stressreductie op de werkvloer”. Dit wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met onze bestuurspartner HZ University of Applied Sciences.

14 april 2019

Podcast Patrick van de Vrie (Talent 22) PTSS | Virtual reality | Bewustwording | Trauma

Weer een nieuwe 'Ongekend Talent' Podcast. Patrick van de Vrie vertelt, als ex-militair bij de Marechaussee over zijn Posttraumatische stressstoornis.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!