Zeeuwse Vitale Uitjes - De Vitale Revolutie

Zeeuwse Vitale Uitjes

    

‘Zeeuwse Vitale Uitjes’ is als initiatief van De Vitale Revolutie opgezet om uitdagende schoolreisjes en/of dagtrips aan te bieden. Het initiatief stelt zich ten doel om aan de hand van een samenwerking met scholen en ondernemers te kijken hoe men door middel van kleine interventies en aanpassingen zichzelf gezonder en vitaler kan profileren. Zodoende wordt er een bijdrage geleverd aan het positief beïnvloeden van het gezondheidsgedrag van schoolgaande kinderen. In samenwerking met het programmabureau van De Vitale Revolutie wordt er aan de hand van de criteria, die gericht zijn op de kernelementen ‘Gezonde Voeding, Educatie en Lichaamsbeweging’, een aanbod gecreëerd van uitjes die vitaal en gezond zijn.

Bij deelname aan ‘De Zeeuwse Vitale Uitjes’ wordt er ingezet op Zeeuwse attracties en dagtrips waar men op een gezonde wijze kan genieten van een dagje weg. De activiteiten die gedaan worden zullen leerzaam en actief zijn. Het eten en drinken tijdens het ‘Zeeuwse Vitale Uitje’ komt van eigen bodem en zal uitdagend en gezond zijn. Deelname kan betekenen dat een schoolreis gezonder wordt, maar kan ook als gezonde excursie worden aangeboden.

 

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

6 mei 2019

Workshop 'Stressreductie op de werkvloer'

Op maandag 20 mei 2019 organiseert De Vitale Revolutie, tijdens de week van de Vitaliteit de workshop “Stressreductie op de werkvloer”. Dit wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met onze bestuurspartner HZ University of Applied Sciences.

14 april 2019

Podcast Patrick van de Vrie (Talent 22) PTSS | Virtual reality | Bewustwording | Trauma

Weer een nieuwe 'Ongekend Talent' Podcast. Patrick van de Vrie vertelt, als ex-militair bij de Marechaussee over zijn Posttraumatische stressstoornis.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!