Subsidies - De Vitale Revolutie

Subsidies

Hieronder vindt u relevante en recente subsidieoproepen voor projecten en consortia van diverse groottes. 


Oranje Fonds

Doorlopend

Het Oranje Fonds ondersteunt kansrijke initiatieven, activiteiten en projecten op het gebied van sociale cohesie en participatie.

Duurzame inzetbaarheid bedrijven

Zodra een nieuw aanvraagtijdvak zich opent, dan zal dit hier gemeld worden.

Subsidieoproep door Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het doel van Duurzame Inzetbaarheid (ESF 2014 - 2020) is om mensen langer en productief aan het werk te houden en in te zetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid.

Health Deals

Doorlopend

Health Deals zijn afspraken over concrete zorgvernieuwingen waarbij het niet wil lukken om de toepassing verder te krijgen dan bijvoorbeeld het lokale ziekenhuis, de zorginstelling of de regio.

Vitale werknemers

Opening aanvraagtijdvakken 12 - 16 november 2018 en 8 t/m 12 april 2019

De EU en de Nederlandse overheid willen mensen langer aan het werk houden en de arbeidsproductiviteit van de werkenden vergroten. Daarom is de subsidieregeling ESF Duurzame Inzetbaarheid in het leven geroepen.

SectorplanPlus

Zodra een nieuw aanvraagtijdvak zich opent, dan zal dit hier gemeld worden.

SectorplanPlus is een meerjarige subsidie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor werkgevers.

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

14 april 2019

Podcast Patrick van de Vrie (Talent 22) PTSS | Virtual reality | Bewustwording | Trauma

Weer een nieuwe 'Ongekend Talent' Podcast. Patrick van de Vrie vertelt, als ex-militair bij de Marechaussee over zijn Posttraumatische stressstoornis.

10 april 2019

Week van de vitaliteit - Stressreductie op de werkvloer

Op maandag 20 mei 2019 organiseert De Vitalere Revolutie tijdens de week van de Vitaliteit, de workshop “Stressreductie op de werkvloer”.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!