Missie & visie - De Vitale Revolutie

Missie & visie

Missie

De Vitale Revolutie creëert een beweging waarbij wordt ingezet op de noodzakelijke ambitie om van Zeeland een gezonde en vitalere provincie te maken. Zeeland bezit alle ingrediënten om een gezonde en vitale regio te worden door haar natuur, gezonde streekproducten en gezamenlijke opgaven van gezondheidsbeleid en omgevingsbeleid.

Met de beweging De Vitale Revolutie willen we vanuit een omgevingsgerichte aanpak deze beschikbare elementen beter benutten door de sociale en fysieke omgeving zo in te richten dat de gezonde keuze automatisch de makkelijke keuze wordt. Hierbij zullen alle mogelijke partijen worden betrokken uit de Zorg, Overheid, Onderwijs en Ondernemers (de ZOOO’s).

Als we beginnen met het verbeteren van onze leefomgeving in de openbare ruimte, op het werk en op school, ... dan volgt automatisch dat we ook thuis een gezondere en vitalere omgeving krijgen.

Wij doen mee! U toch ook?! 

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

3 november 2018

Seminar Contacta - 'Samen gezonde kansen grijpen'

Op donderdag 8 november is Rico Verhoeven, GLORY kickbokskampioen, aanwezig tijdens Contacta te gast bij Gezond in Zeeland

23 oktober 2018

Groepslessen 'Omgaan met pesten en groepsdruk' in Dauwendaele Middelburg

Dauwendaele 2.0 in Middelburg biedt lessen op school aan waarbij de focus ligt op het (preventief) omgaan met pesten en groepsdruk.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!