Groepslessen 'Omgaan met pesten en groepsdruk' in Dauwendaele Middelburg - De Vitale Revolutie

Groepslessen 'Omgaan met pesten en groepsdruk' in Dauwendaele Middelburg

Dauwendaele 2.0 is een project van Sportschool Geelhoed en Zeeland Sport & Leisure in samenwerking met het onderwijs, gemeente Middelburg, zorg- en welzijn, FC Dauwendaele en Sportschool Fit4free.

Het project Dauwendaele 2.0 biedt ‘Respons lessen’ op school aan, waarbij het leren omgaan met pesten en groepsdruk centraal staat. De methode Respons is ontwikkeld vanuit de vechtsport. Sport wordt in de lessen ingezet als pedagogisch instrument. Via laagdrempelige en leuke spelvormen gaan ze met elkaar aan de slag. Hierdoor vergroot het zelfvertrouwen en wordt geleerd om grenzen aan te geven. Zo draagt Respons bij aan een veilige leeromgeving en wordt het beste uit het kind gehaald!

Er wordt getraind op twee verschillende plekken:

  • Gymzaal Roozenburglaan in Dauwendaele in Middelburg
  • Het Pallet in Zuid en Koopmansvoetpad in Oost-Souburg

Meer weten over Sportschool Geelhoed?

W      www.sportschoolgeelhoed.nl
T       0118 - 469 000

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft in het kader van gezonde voeding, samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld .

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties, zowel binnen sectoren als crossectoraal, met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

6 mei 2019

Workshop 'Stressreductie op de werkvloer'

Op maandag 20 mei 2019 organiseert De Vitale Revolutie, tijdens de week van de Vitaliteit de workshop “Stressreductie op de werkvloer”. Dit wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met onze bestuurspartner HZ University of Applied Sciences.

14 april 2019

Podcast Patrick van de Vrie (Talent 22) PTSS | Virtual reality | Bewustwording | Trauma

Weer een nieuwe 'Ongekend Talent' Podcast. Patrick van de Vrie vertelt, als ex-militair bij de Marechaussee over zijn Posttraumatische stressstoornis.

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!